Hamilton Tiger-Cats Quiz

Are you a big fan of the Hamilton Tiger-Cats? Prove it to yourself and friends!

hamilton tiger cats 1915

https://images.canadasportsbetting.ca/a710b933-0c22-4cef-8416-e1630b9a6e85/-/crop/473x560/14,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.canadasportsbetting.ca/1514f9d1-d2e6-4df2-9934-32339542d4e3/-/crop/372x440/506,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.canadasportsbetting.ca/541eee60-8b31-402c-9a04-c96088ca93d9/-/crop/372x440/535,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
    https://images.canadasportsbetting.ca/67a19d0b-0382-49a7-922b-12b641a9f600/-/crop/833x359/0,0/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/-/resize/1020x/
    eSports & Virtual Sports still on
    You can continue to play
    Read more
    https://images.canadasportsbetting.ca/0916555e-9250-450f-bddb-1fb5acbdec96/-/crop/1019x440/0,0/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/-/resize/1020x/
    Betting Odds for the CFL
    The latest news and trends right here
    Read more
    CFL Quiz: Hamilton Tiger-Cats
    How much do you really know?
    Read more
    eSports & Virtual Sports still on
    01
    Betting Odds for the CFL
    02
    CFL Quiz: Hamilton Tiger-Cats
    03

Quiz Time

1. Q: When was the last time the Hamilton Tiger-Cats won the Grey Cup?

Show Answer
A: 1999 was the last time the Tiger-Cats won the Grey Cup. The team has won eight Grey Cups in total.

2. Q: In how many stadiums have the Tiger-Cats played its home games since 1950?

Show Answer
A: Three. The Hortons Field (since 2014), the Ivor Wynne Stadium (from 1950-2012) and the Alumni Stadium (2013) during the construction of the new ground.

3. Q: True or false: Angelo Mosca played 12 seasons for the Tiger-Cats and won three championships

Show Answer
A: False. He played 12 seasons and won four championships.

4. Q: Who scored the first ever touchdown for Tiger-Cats in a Grey Cup final?

Show Answer
A: Ed Songin, in 1953.

5. Q: Who was the first ever player drafted by the Tiger-Cats?

Show Answer
A: Ray Truant, in 1953.

6. Q: Who did the Tiger-Cats draft in the 2019 CFL draft?

Show Answer
A: Jesse Gibbon.

7. Q: What role does Geoff Connor have in Tiger-Cats?

Show Answer
A: He’s the mascot Pigskin Pete.

8. Q: Who was the last Tiger-Cats player chosen as Grey Cup MVP?

Show Answer
A: Danny McManus, in 1999.

9. Q: Which University shares a similar spirit yell with Tiger-Cats Oskee Wee Wee?

Show Answer
A: University of California Berkeley.

10. Q: Who will host the 2021 Grey Cup Final?

Show Answer
A: Hamilton, on November 22nd.


 
 

 

tiger cats